Accomodatie

Regels en afspraken

HAC’63 huurt de baan van de Gemeente Hoogeveen. Trainen op de baan buiten de trainingsuren is niet toegestaan en kan leiden tot vervelende toestanden met de gemeente; navorderingen etc. Dat willen we niet.

Trainen op de baan op eigen gelegenheid mag uitsluitend onder toezicht van een trainer. Dit heeft in de eerste plaats te maken met toezicht en veiligheid, maar tevens met de aansprakelijkheid en financiële gevolgen van schade. De verzekering geldt namelijk alleen voor leden in geroosterde tijdvakken en bij aanwezigheid van toezicht.

De vereniging kan niet aansprakelijk worden gesteld voor diefstal of schade aan kleding, meegebrachte spullen of voor letsel ontstaan tijdens het gebruik van de accommodatie.

Help mee om alles in goede staat te houden. Dus leg na gebruik van het trainingsmateriaal schoon terug op de juiste plek, trek na de training het net over de verspringbak, laat na het werpen het net omlaag, voorkom schade van de witte afdekdelen door te zware drukpuntbelasting, enzovoort.

Houd de baan vrij van zand of ander vuil. Waaronder ook kauwgom! Afval neem je mee naar huis of deponeer je in de daarvoor aangewezen vuilnisbakken. 

Vermijd scherpe voorwerpen of puntbelasting. Geen naaldhakken, nordic poles, skeelers of skates, etc. De maximale spike lengte is 6mm.

Het afspelen van muziek of het gebruik van versterkte spraak is niet toegestaan, tenzij hiervoor is afgesproken.

Op en rond de atletiekbaan is het volledig rookvrij. Gebruik van alcohol of versterkende middelen is niet toegestaan.

Het bestuur