Positieve coronabesmetting

Afgelopen maandag hebben we een ontzettend leuke en sportieve avond gehad met onze onderlinge wedstrijd! Uiteraard zijn we ons allemaal bewust van de rare tijd waarin we op het moment leven. We zijn ons als bestuur en trainers ook zeer bewust hiervan maar proberen alles zo normaal mogelijk door te laten gaan. Echter is er dinsdag iemand positief getest, een persoon die ook aanwezig was bij de onderlinge wedstrijd.


De personen die in nauw contact geweest zijn met de besmette persoon, hebben ondertussen contact gehad met de GGD en hebben verdere acties ondernomen zo ver als mogelijk op het moment. Hopelijk hebben er geen besmettingen plaatsgevonden maandagavond maar willen wij alle aanwezigen toch op de hoogte brengen.
Mocht uw kind symptomen krijgen die bij het coronavirus horen (denk aan verkoudheid, hoesten, keelpijn, benauwdheid of kortademigheid, koorts of niets meer proeven of ruiken) neem dan contact op met de GGD. Daarnaast is het mogelijk om je te laten testen. Zaterdag zit er 5 dagen tussen de positieve test van deze persoon en een eventuele test van u. Dit wordt geadviseerd door de GGD.

Mocht u nog vragen hebben, kunt u mailen naar charlene@hac63.nl of bellen naar 0642130607.